Dildo vibrator

I begyndelsen var en dildo altid formet som en penis, og det gjaldt om at få den til at ligne den ægte vare så meget som muligt. Sådan er det ikke længere.

Nu om dage, er en dildo smukt designet, og ligner ofte slet ikke en penis. De dygtigste producenter har indset at når en kvinde vælger at bruge en dildo, er det ikke nødvendigvis som substitut for sex med en mand. Mange kvinder kan godt finde en kunstig penis frastødende og skræmmende, derfor vil de gerne have at deres sexlegetøj ligner designer objekter, det tager det vulgære væk fra at det tilfredsstille dem selv, eller at lege med det sammen med deres partner.

Der findes mange forskellige dildo vibratorer i dag, og de er blevet mere specielle end tidligere. Du kan fx. få en G-punkts vibrator som er specielt designet til at stimulere kvinders G-punkt, du kan også få en prostata vibrator der er lavet til at stimulere mænds G-punkt. En andet type dildo vibrator er den såkaldte Rabbit vibrator som både stimulerer kvindens skede og klitoris.

Man kan selvfølgelig også stadig få en mere almindelig dildo vibrator, fx. en semi realistisk dildo vibrator, som denne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *