G-punkt vibrator

Hvad er G-punktet?

G-punktet er et område i kvindens skede som er særligt følsomt, det er stimulering af  dette område, som kan give kvinden ekstra nydelse, skedeorgasme og sprøjteorgasme.

Fænomenet “G-punktet” blev opfundet af Beverly Whipple, i slut 70’erne. Den amerikanske sexolog, opkaldte området efter en tysk gynækolog ved navn Ernst Gräfenberg, han havde nemlig lavet en undersøgelse 20 år tidligere omkring kvinders erogene zoner.

Britiske forskere har så sent som i 2010 kaldt G-punktet en myte, og meldt ud at det simpelt hen ikke findes fysisk, Englænderne mente at der er tale om et psykisk fænomen, som afhænger af ting som seksuel adfærd, tilfredshed i parforholdet osv.

De fleste andre professionelle er dog stadig overbevist om at G-punktet findes og en Fransk gynækolog udtalte på G-day, som er en international konference omhandlende kvinders G-punkt, at grunden til at mange kvinder tror at de ikke har et G-punkt, er at det kan være svært at finde.

Kilde: http://videnskab.dk/krop-sundhed/g-punktet-ophidser-forskere

Hvor sidder kvindens G-punkt?

G-punktet er et område der findes 2-3 cm inde i skeden, på indersiden af den forreste skedevæg. Områdets struktur er rillet, det sammenlignes af nogen, med overfladen på en valnød. G-punktet svulmer op når kvinden bliver ophidset.

Har alle kvinder et G-punkt?

Som tidligere beskrevet, kommer det jo an på hvem man spørger. Den anerkendte danske sexolog Katrine Berling, mener også at alle kvinder har et G-punkt, det gælder bare om at finde det. Læs Katrines artikel om emnet HER:

Uanset om man tror på at der findes et G-punkt eller ej, er det ingen skade til, at undersøge om kvinden har områder i skeden, hvor hun er mere følsom end andre steder. Dette gælder først og fremmest kvinden selv, hun er også den bedste guide, til at hjælpe hendes partner med at finde området eller områderne, og der er bonus til begge hvis det lykkedes at finde ud af hvordan kvinden bedst kan lide at blive rørt og stimuleret. Hun får mere ud af sex og onani, hun får sandsynligvis mere lyst når det føles bedre, hvis hun får mere lyst får hendes partner mere sex, og han/hun får mere seksuel selvtillid ved at kunne tilfredsstille kvinden.

En g-punkt vibrator kan gøre søgningen efter punktet lettere. Nogle vælger de første par gange at bruge vibratoren uden den er tændt for at vende sig til en stimulation der.

Har mænd et G-punkt?

Ja det har mænd, mandens G-punkt er prostata, eller blærehalskirtlen, læs mere om mænds prostata her.

Hvad er en G-punkts vibrator?

En g-punkts vibrator er en vibrator der er lavet så den giver de bedste muligheder for stimulering af g-punktet. Fun Factory Delight er en af de mest populære g-punkts vibratorer på markedet. Se den HER.

Hvordan bruges en G-punkt vibrator

Det kræver øvelse og tålmodighed at bruge en g-punkts vibrator.

Sprøjteorgasme

Alle kvinder kan sprøjte! Det er der i hvert fald nogle mænd der mener, bl.a. Jakob Olrik, han er blandt andet kendt fra DR2’s tv program “I seng med DR2”

Du kan se Jakob Olrik udføre en meget beskrivende guide til sprøjteorgasme .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *