Hysteria Vibrator

Denne aktuelle film går i biografen i december 2011.

Vibratorens historie

Filmen Hysteria handler om vibratorens historie og den bygger på virkelige hændelser.

Filmen er engelsk, og bygget op som romantisk komedie, dog med mest fokus på det historiske, hvilket er godt, da filmen og historien er rigeligt underholdende og sjov i sig selv.

I Viktoria tiden omkring 1880, behandlede en selvudråbt ekspert i kvinde sygdomme, kvinders hysteri, ved at massere deres underliv med hænderne. I filmen får en ung mand job hos denne læge, og da han skal lære ekspertens teknikker, overbelaster han sine hænder, og ud af hans skade springer ideen til et hjælpemiddel der kan aflaste ham.

Den teknologiske udvikling var kun lige begyndt på daværende tidspunkt, faktisk er vibratoren verdens 5. husholdnings apparat, som blev gjort elektrisk. Den elektriske vibrator kom lige efter Symaskinen, Te-kedlen, Toasteren og Blæseren.

Orgasme

Eksperterne benægtede hårdnakket at der var tale om seksuel stimulering, som resulterede i orgasme, og dermed kvindernes tilfredsstillelse, som beroligede deres hysteri.

Verdens første vibrator, er stadig den bedste vibrator

Vibratoren der vises i filmen minder mest af alt om det vi i dag kender som en Magic Wand vibrator, eller en stav vibrator.

Selvom om der selvfølgelig er sket en teknologisk udvikling, indenfor vibratorer, ligger en af de absolut mest effektive vibratorer i vor tid, tæt op af verdens første.

Filmen får gode anmeldelser, og den er helt sikker et kig værd, både for historien og for lattermusklerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *