Klitoris vibrator

Klitoris er for langt de fleste kvinder den absolut mest følsomme erogene zone, klitoris er på størrelse med en ært og er placeret oven over skedeåbningen, hvor skamlæberne mødes.
Ikke nok med at klitoris er det mest følsomme område på de fleste kvinder, det er også de færreste kvinder der kan opnå orgasme, uden stimulering af klitoris, der findes selvfølgelig  kvinder der kan opnå skedeorgasme, men procentvis er det et fåtal.
Det gør derfor også klitoris vibratoren særdeles populær blandt kvinder.

Hvad er en klitoris vibrator?

En klitoris vibrator er ofte en ret lille vibrator, det kan der være mange grunde til, fx er den let at opbevare diskret og så er en lille klitoris vibrator meget præcis. Vibrationerne kan være meget kraftige i en lille vibrator, den kan også være nemmere at bruge under samleje hvis den ikke fylder så meget.

Hvilke typer klitoris vibratorer findes der?

Som før omtalt findes der de små klitoris vibratorer se fx denne, som er kåret som ”Verdens kraftigste mini vibrator”.
En anden meget populær vibrator til klitoris er LAYAspot, den anbefales af flere førende sexologer, bl.a Katrine Berling. Hun anbefaler den til nybegyndere eller kvinder med en meget følsom klitoris, det gør hun bl.a. fordi styrken på vibrationerne kan skrues meget langt ned.
Der findes også meget kraftige vibratorer som fx de populære og meget kraftige magic wands.

Som noget forholdsvis nyt, laves der nu også klitoris vibratorer specielt designet til par, man kan få den berømte We Vibe 2, som stimulerer klitoris, G-punktet og penis på samme tid, under samleje og så er der for nyligt kommet en We Vibe 3, som nu også er trådløst fjernbetjent.
Den sidste der skal fremhæves er den særdeles innovative OhMiBod ”Club Vibe 2” der er en kombination af et trådløst vibrator æg og en klitoris vibrator.
Club Vibe 2 placeres i den medfølgende trusse og kan stimulere kvindens klitoris direkte. Vibrationerne styres via den trådløse fjernbetjening, enten af kvinden selv, eller af hendes partner. Dette bevirker at kvinden kan opnå orgasme ved hjælp af denne vibrator, det vil de fleste kvinder have svært ved med det traditionelle vibrator æg, som mere er tænkt til pirrende parleg. Det mest revolutionerende ved Club Vibe 2 er dog at den kan tilpasse vibrationerne til musik eller andre lyde, det vil sige at opholder kvinden sig på et diskotek eller til en koncert, kan hun mærke rytmen fra musikken gennem vibrationerne direkte på hendes klitoris!

Hvordan bruger man en klitoris vibrator?

Som navnet antyder bruges denne type vibrator direkte på klitoris, kvinden kan enten bruge den selv, mens hun onanerer, men den kan også ofte bruges sammen med en partner, kvindens partner kan også bruge den alene på kvindens klitoris, til at kontrollere hvor ophidset hun skal være, samt hvornår hun opnår orgasme.

Hvem kan bruge en Klitoris vibrator?

Kvinder i alle aldre og erfaring i alle niveauer, som nævnt kan de også bruges af mænd, på deres kvinder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *