Magic Wand

Magic Wand er en meget kraftig vibrator. Udtrykket Magic Wand er gennem tiden blevet betegnelsen for en type af vibratorer, hvor det var navnet for en enkelt vibrator i starten.

På dansk kalder man ofte en wand vibrator for en stav vibrator.

Magic Wand vibratoren består af et langt håndtag og et “vibrator hoved”. Det er det forholdsvis store hoved der vibrerer. Dette hoved kan og bør være fleksibelt, størrelsen gør at det både kan massere klitoris og skamlæber på samme tid. Med en stav vibrator kommer du ikke nærmere orgasme garanti, selv kvinder som har meget svært ved, eller måske aldrig har fået en orgasme, får i mange tilfælde orgasme ved hjælp af en kraftig magic wand vibrator.

Verdens første vibrator

Denne type vibrator var blandt de første vibratorer, som blev brugt til seksuel stimulering og i den nye film “Hysteria“, som handler om hvordan vibratoren blev opfundet, ligner verdens første erotiske vibrator da også en Magic Wand.

Trådløs eller med ledning?

Man kan både få Magic Wands med og uden ledning, den trådløse er oftest opladelig og giver stor bevægelses frihed når man bruger den. En opladelig Magic Wand har ikke en helt så kraftig motor, som den med ledning. Med ledning, sættes vibratoren direkte til en 220 V stikkontakt. Et eksempel på en Magic Wand med ledning er denne Fairy Vibrator. Den omtales ofte som en af de kraftigste vibratorer i verden.

Betjening

En stav vibrator kan som regel enten justeres enten via faste vibrations intervaller eller via trinløs justering af styrken. Knappen sidder oftest midt på skaftet.

Magic Wands på det danske marked

Den “originale” Hatachi Magic Wand som man kender fra gamle dage, er ikke godkendt til det europæiske marked, derfor er de modeller man kan købe lavet til 110 V stikkontakter. De fleste andre Magic Wands er godkendte til 220 V stik som vi bruger i Danmark.

Eksempler på en god Magic Wand

Dette er et par gode bud på gode wands:

Dette eksempel er en meget kraftig trådløs og opladelig massage wand vibrator: https://www.sinful.dk/wand-essentials-opladelig-8-speed-vibrator

Hvis du kan leve med ledning, men dermed også få endnu kraftigere vibrationer, og vil være sikker på at den aldrig løber tør for strøm, er dette et godt bud. https://www.sinful.dk/wand-essentials-7-speed-vibrator

Wand Essentials producerer Magic Wands i høj kvalitet til gode priser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *