Par vibrator

I de senere år er der sket en rivende udvikling indenfor sexlegetøj, specielt udviklet til par.

Vi er kommet langt videre siden en dildo, var det fantasien rakte til indenfor sexlegetøj. Selvom en almindelig dildo stadig har sin berettigelse, og er til stor glæde for mange, er udviklingen af f.eks. specialiseret sexlegetøj til par, en velkommen udvikling.

Det mest almindeligt kendte sexlegetøj til par er nok ægget, som er designet til at stimulere kvinden inde i skeden. Læs mere om vibrator æg her.

Ellers har det tidligere været meget brugt med en klitoris vibrator.

Der er dog mange andre muligheder for at få lidt krydderi på sexlivet.

Hvad der er interessant for lige præcis jer som par, afhænger jo meget af hvad er “er til” seksuelt.

I den helt uskyldige ende er det meget populært at bruge en såkaldt tickler pirrings fjer den bruges til at pirre sin partner med.

Som noget ret nyt er der nu udviklet deciderede par vibratorer, som sidder både i skeden og udenpå mens parret elsker. Den første af denne type vibrator hed We Vibe 2, der er netop udkommet en ny version, som sjovt nok hedder We Vibe 3, som er endnu kraftigere end 2’eren og den kan nu også betjenes via en trådløs fjernbetjening.

Ideen med We Vibe par vibratoren er at den ene del af vibratoren stimulerer kvinden inde i skeden, samtid med at der er en udvendig del som stimulerer hendes klitoris. Mandens penis kan være i skeden, sammen med vibratoren og parret kan elske, uden at behøve at tænke på at holde noget, og gøre plads til stimulering af klitoris osv.

We Vibe er ikke de eneste der bruger dette koncept og Svenske LELO har da også lavet et smukt eksemplar af en par vibrator LELO Tiani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *