Prostata vibrator

Prostata er det latinske navn for mandens blærehalskirtel. Den er placeret mellem anus og pungen. Det er dette område der også kaldes mandens G-punkt.

For mange mænd er det grænseoverskridende at forholde sig at få noget op i anus, men det vinder dog mere og mere frem, ikke mindst fordi forskere nu har fundet ud af at det nedsætter risikoen for prostata kræft væsentligt.

Hvert år i november opfordrer bevægelsen Movember mænd over hele verden til at lade overskægget stå. Dette gør de for at skabe opmærksomhed omkring prostata kræft, som er en af de mest almindelig kræftformer i verden. I Danmark dør hver år 1.120 mænd af denne type kræft.

http://dk.movember.es/

Ifølge Orgasmeekspert og Sexolog Katrine Berling, kan mænd opnå de bedste orgasmer gennem stimulering af prostata, via mandens anus, og hun forstår derfor ikke hvorfor mange mænd har modstand på overfor det, da de fleste mænd jo søger så mange og så kraftige orgasmer som muligt. Katrine Berling udtaler yderligere at anal stimulering af mænd ikke nødvendigvis har noget med homoseksualitet at gøre, hun mener at mænd ikke ønsker analsex, fordi de er bange for at miste kontrollen, og være den mere passive modtager. Læs artiklen HER

Der er udviklet specielle vibratorer til at stimulere mænd til prostata orgasme og de kommer i mange udformninger

Nexus G-play har vundet Ekstra Bladets pris for “Bedste anal vibrator” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *