Rabbit vibrator

Sex and the City – The Rabbit

“The Rabbit” blev for alvor kendt i serien “Sex and the city”, hvor Carrie Bradshaw og hendes veninder, prøvede denne type vibrator. De var lidt tilbageholdende med det i starten, men blev meget glade for den da de fik taget mod til sig.

Serien er utroligt populær blandt piger og kvinder, da den fra starten har taget fat på nogle tabuer og sjove emner indenfor kvinders seksualitet og singleliv. At en kvinde selv tog initiativ til at købe et stykke sexlegetøj OG tale med hendes veninder om det, var helt nyt den gang, og det var med til at gøre erotisk legetøj mere sjovt og frigjort, og mindre tabu belagt og fy-fy.

Multi sexlegetøj

En Rabbit vibrator, er et stykke sexlegetøj med mange funktioner. Det kan virke lidt afskrækkende på mange kvinder, men ved at man pakker funktionerne ind i pænt design, og monterer en sød lille kanin på den, gør det vibratoren meget mere indbydende og uskyldig.

Rabbitten kommer i mange forskellige afskygninger, det aller vigtigste er, som med alt andet legetøj, materialet, som skal være 100% kropssikker, det betyder at materialet ikke må indeholde fx. phtalat og latex.

Nu er det ikke længere alle “Rabbit” vibratorer der rent faktisk også har en kanin monteret, fx. de kendte mærker Fun Factory og LELO, har lavet virkeligt gode versioner, som har samme funktion, men uden kaninen.

Det en Rabbit vibrator generelt gør, er at den stimulerer kvinden inde i skeden og på klitoris på samme tid. Det gør de forskellige vibratorer så på forskellig vis, de har alle en dildo lignende del, hvor nogle roterer og nogle har masserende perler indeni. Den anden del er “rabbit” delen, og det er den der stimulerer klitoris, hvis denne del er formet som en kanin, er det kaninens bløde ører der pirrer klitoris på hver side af den. Det kan også være en fast form som stimulerer klitoris.

De er typisk udstyret med forskellige rotations/vibrations mønstre, samt styrken på vibrationerne.

Det er ikke meningen at en Rabbit skal bruges til ind/ud bevægelser, det er meningen at den placeres lige der, hvor kvinden føler det bedst, og så bliver den der, indtil hun forhåbentlig får en fantastisk orgasme. Det gør også at det ikke er det bedste par legetøj, da det godt kan blive lidt kedeligt for manden. Hvis det er sexlegetøj til par anbefaler vi du kigger efter en par vibrator.

Bedste Rabbit Vibrator

En af de mest populære Rabbit Vibrator er Jessica Rabbit som vandt en stor test på Ekstra Bladet og fik 6 ud af 6 stjerner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *