Vibrator æg

Hvad er et vibrator æg?

Et vibrator æg er et stykke sexlegetøj der er formet som et æg, heraf navnet, og som placeres i kvindens skede.

Trådløst, fjernbetjent eller med ledning?

Et vibrator æg fås i mange udgaver og kan være trådløst fjernbetjent eller fjernbetjent med ledning. “Æggene” produceres typisk i silikone, plast, eller gummi, rent sundhedsmæssigt er medicinsk silikone at fortrække. Billige æg der ikke er lavet af kvalitets plast eller silikone kan indeholder phthalater og latex. Phthalater kan have en hormon forstyrrende effekt på mennesker. Det menes også at phthalater påvirker mænds sædkvalitet, samt kan være kræftfremkaldende, det er klassificeret som reproduktionsskadelig i EU.

Vibrationer og styrke

Nogle æg kan kun vibrere på en måde, andre tilbyder også forskellige mønstre, og kan også justeres i styrken af vibrationerne. Et vibrations mønster kan fx være pulserende vibrationer, eller rytmiske vibrationer i skiftende hastighed og styrke.

Vibrator ægget er det mest populære erotiske legetøj til par og det har bl.a. været vist i TV’s populære serie ”Lærkevej”

Hvordan bruges et vibrator æg?

Et kan vibrator æg kan også bruges af kvinder alene, men de fleste bruger det som par sexlegetøj. Ideen med vibrator ægget er at det sidder oppe i kvinden og giver en pirrende indvendig stimulation.

Fræk parleg

Den mest pirrende oplevelse får man hvis kvinden bærer ægget, og det kan betjenes, trådløst, af hendes partner. Begge parter kan have stor fornøjelse ud af dette, mandens pga. hans kontrol over kvinden, kvinden pga stimulering i skeden, og ikke mindst deler begge parter en fræk hemmelighed, måske i en offentlig forsamling.

Eksempel på et godt trådløst vibrator æg

lelo lyla

Et af de bedste trådløse vibrator æg, er LELO Lyla.
LELO er et anerkendt svensk firma, som producerer luksus sexlegetøj i høj kvalitet. Lyla ægget har bl.a. vundet Ekstra Bladets pris for ”Bedste trådløse vibrator æg”.

Vi har valgt at bruge netop dette æg som eksempel da det lever op til alle kriterier for et trådløst fjernbetjent elskovs æg, og lidt til. Det er 100% kropssikket og produceret i de bedste materialer.

LELO Lyla er utroligt smukt designet og velfungerende. Det fungerer ligesom de fleste andre vibrator æg, ved at det placeres i kvindens skede, vibrationerne kan nu styres via den medfølgende fjernbetjening, og den rækker op til 12 meter.
Dette bløde æg er næsten helt lydløst, så det vil sagtens kunne bruges i forsamlinger uden at blive opdaget.

Fjernbetjeningen til ægget fungerer sådan at den justerer vibrationerne alt efter hvilken vinkel fjernbetjeningen holdes i. Den der holder fjernbetjeningen kan også mærke hvordan vibrationerne føles gennem fjernbetjeningen, hvilket giver betjeneren endnu større kontrol.

Se video anmeldelsen af LELO Lyla fra Ekstra Bladets Sexperterne.

Priser på vibrator æg

Et godt trådløst vibrator æg koster fra ca 300,- kr. Kan du nøjes med et hvor fjernbetjeningen er med ledning, koster det fra ca. 150,-

Se flere eksempler på vibrator æg HER

Vibrator æg som klitoris vibrator

Selvom vibrator æg er designet til brug i kvindens skede, kan de også sagtens være gode som klitoris vibratorer, læs mere om deciderede klitoris vibrator her. Et vibrator æg kan også pirre både mænd og kvinders åbenlyse erogene zoner hvis de fx bruges på brystvorterne eller mandens penis og pung. Ægget kan selvfølgelig også bruges på alle mulige andre knap så åbenlyse erogene zoner.

Vibrator æg og analsex

Vi anbefaler ikke at man bruger et vibrator æg til analsex, da sexlegetøj til analsex skal have en stopper i enden ellers kan det forsvinde helt op i tarmen og det har de fleste vibrator æg ikke.

Jade æg uden vibrator

Der findes faktisk også æg uden vibrator. Fx det kendte Jade Æg hvis formål er at massere, samt at øge sensitiviteten i skeden og styrke kvindens forhold til hendes skede, eller Yoni. Yoni udtrykket stammer fra Tantra. Der afholdes workshops i brugen af Jade æg hvor man også kan lære mere om seksuelle energier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *